NA FILETOVÁNÍ RYB

V čem se filetovací nůž liší od ostatních nožů? Tyto nože jsou tenčí, štíhlejší a pružnější. Maso ryb je méně pevné než maso ostatních zvířat, proto je nutné, aby nůž do ryby vnikal s co nejmenším odporem. Díky vyšší flexibilitě čepele, můžeme snadno oddělit maso od kůže a bez velikých ztrát oddělit páteř.  

243100 detalle
686 Kč

Řada: Colour Prof   Materiál čepele: NITRUM® patentovaná nerezová ocel     Materiál rukojeti: polypropylen potažený kaučukem ...

Kód: 243100
BROOKLYN, NŮŽ NA FILETOVÁNÍ RYB 170 mm
Novinka
1 477 Kč

Řada: Brooklyn  Materiál čepele: NITRUM® patentovaná kovaná nerezová ocel     Materiál rukojeti: micarta Použití: nože na filetování ryb...

Kód: 191423
161400 detalle
1 477 Kč

Řada: Manhattan  Materiál čepele: NITRUM® patentovaná kovaná nerezová ocel     Materiál rukojeti: plast / polyoxymetylén (POM)...

Kód: 161400
3 položek celkem